Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lente-trend: zachtroze en lavendelkleurige make-up

Wij zijn fan!

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren. Deze lente zijn lavendel en roze helemaal on trend. Ga voor ton-sur-ton of combineer erop los.

Ultra Mooi

All eyes on you met deze oogschaduw. En hoe langer je ernaar kijkt, hoe knapper-ie wordt. De Ultra Violet Hypnotising Pop Shot uit de Pillow Talk-collectie van Charlotte Tilbury heeft parelpigmenten die je in het licht laten schitteren als een kristal. Bevat ook squalaan waardoor de oogschaduw niet vlekkerig, droog of cakey voelt en goed blendt met je huid.

€30

Sterk Staaltje

Deze vegan A Kick in the Bud-nagellak uit OPI’s Nature Strong-lijn doet zijn naam eer aan en zorgt voor een kick. Met deze glanzende nagellak geef je je nagels een roze knalkleur. Wij zijn fan.

€22,65

Fleurig

Subtiel, warm, en zachtroze: alle lente-elementen komen samen in deze knappe limited-edition Beige Croisettelipstick van Hermès. Hebben!

€45

Lifesaver

Het Rose Nude Lifeproof Eye Shadow Oogschaduwpotlood van Yves Rocher is makkelijk aan te brengen, en blijft tot wel 14 uur lang zitten. En hij bevat biologisch korenbloemwater waardoor-ie ook voor de gevoelige ogen geschikt is.

€19,90

Fierce

Met de Fiery Pink Pepper Bath and Shower Gel van Molton Brown tover je het douchen of badderen om tot heus zenmoment. De rozepeperkorrels in de gel hebben een antioxiderende bescherming en dankzij noten als patchoeli, cederhout en gember is de geur verleidelijk lekker.

€28

Verleidelijk violet

Make-up meets skincare: want de nieuwe Lavender Beam Highlighter van Morphe bevat abrikozenzaadolie, vitamine E, hyaluronzuur en plantaardig squalaan. Oftewel allemaal ingrediënten waar je huid heel erg blij van wordt. En van die prachtige parelmoerachtige gloed worden we dubbel blij.

€16

De kleuren roze en lavendel zullen we deze lente niet alleen terugzien in make-uplooks, maar ook in kleding. Zo blijven pasteltinten (net als vorig jaar) nog wel even on trend. Like!

Productie: Babette Dessing | Beeld: NL Beeld