Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Soy Kroon over relatie met Holly: 'In het begin kon ik wel jaloers zijn'

Het powerkoppel doet een boekje open over hun ijzersterke relatie.

International Young Patrons Gala 2022

Na zeven jaar samen zijn Holly Mae Brood en Soy Kroon nog steeds smoorverliefd op elkaar. Hoe doet het acteurskoppel dat toch? In de nieuwste &C vraagt Steffi Posthumus Holly en Soy in een uitgebreid interview het hemd van het lijf.

Gedeelde agenda

Zeg je Holly, dan zeg je Soy. Het koppel is haast niet meer los van elkaar te zien, toch? "We vinden het heel leuk en gezellig om dingen samen te doen, maar hebben gelukkig nog wel ieder ons eigen ding. Nu misschien zelfs iets te veel", geeft Holly toe. "We zijn teringtandjes druk de laatste tijd", bevestigt Soy. Tijd om samen iets leuks te ondernemen, is er volgens het koppel maar weinig. Gelukkig hebben ze daarvoor een oplossing gevonden: een gedeelde agenda. Niet sexy volgens Holly, maar het kon niet anders. "Nu kan ik tenminste nog zien: o gelukkig, ik zie je over twee dagen weer", aldus Soy.

Jaloezie

Hoewel de lovebirds na zeven jaar inmiddels een super stabiele relatie hebben, is er toch ook echt weleens sprake geweest van jaloezie. "In het begin kon ik weleens jaloers zijn", vertelt Soy. "Ik ­kende jouw Amsterdamse leven niet, wist niet wie al die mensen om je heen waren en jij bent ook wel aanrakerig, en zo. Dat vond ik eerst lastig, maar nu weet ik dat het niets betekent." Een afspraak over buiten de deur snoepen was dan ook snel gemaakt. "Flirten mag, dat is gezond, maar daar ligt ook wel de grens."

Al vindt Holly dat mensen tegenwoordig ook wel heel snel de handdoek in de ring gooien. "Mocht Soy een keer een slippertje maken, zou ik niet meteen denken: ik hoef je nooit meer te zien. Ik denk dat je het gesprek met elkaar aan moet gaan", aldus de presentatrice. "Ik vind mensen die vreemdgaan de ­grootste sukkels op de aardbol. Maar het minste wat je kunt doen als je zoiets kuts doet, is het eerlijk zeggen en samen naar een oplossing zoeken."

Twee vaders

Dat dat echt niet altijd makkelijk is, heeft Holly wel bij haar ouders gezien. De presentatrice groeide op met niet één, maar twee vaders. "Mijn ouders waren even uit elkaar en toen had m’n moeder een vriend. Daar wist m’n vader ook van", onthult de brunette. "Toen raakte ze zwanger en kwamen m’n ouders weer terug bij elkaar en heeft hij mij helemaal omarmd als zijn dochter. Sterker nog: hij schreeuwde het van de daken: ik krijg nog een dochter!"

Toch was de situatie niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor Holly's ouders. "Mijn vader ging best veel vreemd. Daar hangt soms een rock-‘n-rollromantiek overheen, maar het heeft ook voor verdriet gezorgd. Mijn moeder is heel sterk, maar ook wel vaak gekwetst." Soy, die inmiddels ook een goede band heeft opgebouwd met de moeder van Holly, bevestigt: "Jouw moeder is superlief en zorgzaam en ­vergevingsgezind."

Trouwplannen

Na zeven liefdevolle jaren samen is de vraag toch moeilijk te vermijden: stappen Holly en Soy binnenkort nog in het huwelijksbootje? "Holly, jij hebt al een paar keer ‘grappend’ laten vallen dat het tijd is voor een aanzoek. Pietje-precies als je bent, heb je hem ook al geïnstrueerd hoe je dat aanzoek hebben wil?", grapt Soy, waarop Holly antwoordt: "Nee joh, dat maakt me echt niet uit. Dat mag van mij gewoon in joggingpak in de woonkamer." Hmm... To be continued?

Bron: &C | Beeld: NL Beeld