Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Waterman

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan is het jouw lucky day! Vandaag, 16 maart, is namelijk je geluksdag. Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Waterman? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Waterman: 21 januari – 19 februari

Rond 8 maart verdwijnt serieuze planeet Saturnus uit je teken en dat voel je meteen. Je ervaart minder druk en je voelt je een stuk lichter. Tijd voor wat fun! Besteed extra tijd aan je lover en je sexleven om stoom af te blazen. Verder is dit een uitstekende tijd voor vakanties of weekendjes weg, zowel met je lief als met vriendinnen. Het gaat erom dat je meer relaxed bent en minder met je werk bezig bent. Zet je privéleven vaker op de eerste plaats.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Ginny & Georgia

Laatste nieuws