Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Boogschutter

Het staat in de sterren geschreven!

Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan is het jouw lucky day! Vandaag, 15 maart, is namelijk je geluksdag. Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Boogschutter? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Boogschutter: 23 november – 21 december

Je kunt helaas met een teleurstelling te maken krijgen. Dit kan met je werk, je relatie of een vriendschap te maken hebben. Hoe vervelend dit ook kan zijn, het maakt wel een hoop duidelijk. Je krijgt in ieder geval een bevestiging van iets wat je al langer vermoedde. Ook brengt dit een opluchting met zich mee, hierna kun je weer doelgericht verder en dat laat je je waarschijnlijk geen twee keer zeggen! Heb vertrouwen in een goede afloop.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws