Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sad: Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn uit elkaar

25 jaar De Vrienden van Amstel LIVE- Show

Op Internationale Vrouwendag deelt zangeres Emma Heesters verdrietig nieuws op haar Instagram-pagina. Zij en voetballer Wesley Hoedt hebben na ruim twee jaar een punt achter hun relatie gezet. "Mijn hart is enorm gebroken", schrijft Emma bij de post.

Gebroken hart

De zangeres van hits als Pa Olvidarte, Loop niet weg en Waar ga je heen begint het verdrietige bericht met een mention van Internationale Vrouwendag. "Cheers op alle sterke mannen en vrouwen", schrijft ze. Om vervolgens verder te gaan: "Nu dat gezegd is, wil ik jullie ook graag laten weten dat Wesley en ik geen relatie meer hebben. Mijn hart is ontzettend gebroken."

Ze benadrukt dat ze nooit spijt zal hebben van alle mooie momenten en ervaringen die het stel samen heeft gehad en sluit af met een positieve noot: "Na regen komt zonneschijn ☀️❤️."

Lieve reacties

Onder de post kan de Beste Zangers-ster rekenen op veel steunbetuigingen van andere celebs en fans. 'Dikke knuffel voor jou', comment Kirsten Schilder. Marie Verhulst laat een hart-emoji achter, net als Robbert Rodenburg en Bas Smit. Iemand anders comment: '❤️❤️❤️ sending all the love you need.'

Emma en Wesley hadden sinds 2020 een relatie en woonden samen in België, omdat de voetballende Wesley daar tot voor kort speelde. Geruchten over een eventuele break-up deden al langer de ronde. Emma hoopt nu vooral dat haar volgers haar rust gunnen om de relatiebreuk te verwerken. Ze vraagt op Instagram of mensen de privacy van het stel willen respecteren en geeft aan dat ze verder niets meer over de situatie zal zeggen. "Dank je wel", eindigt ze haar post.

Bron: RTL Boulevard, Instagram| Beeld: NLBeeld

Showbizz
  • Emma Heesters en Wesley Hoedt verbreken relatie 25 jaar De Vrienden van Amstel LIVE 25. Bijna de hele maand januari zal de grootste Amstel kroeg van Nederland zijn in Rotterdam Ahoy FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Emma Heesters