Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is wanneer de opnames van het laatste seizoen Stranger Things beginnen

Geduld is een schone zaak, zeggen ze...

Het vierde seizoen van Stranger Things hebben we natuurlijk alláááng gebinged, en sinds we weten dat er een vijfde seizoen komt kunnen we niet wachten tot deze op Netflix staat. Toch zullen we nog even geduld moeten hebben, want de opnames moeten nog beginnen.

Juni

Tijdens het Middle East Film & Comic Con dat dit weekend in Abu Dhabi plaatsvond, onthulde David Harbor (die we in de serie of course kennen als sheriff Jim Hopper) dat de opnames van het laatste seizoen van één van onze favo series beginnen in juni.

Goed en slecht nieuws

The good news is dus dat we verzekerd zijn van een vijfde seizoen, maar het slechte nieuws is dat het nog een tijdje gaat duren voordat we kunnen bingen. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite The Wrap zit de kans er namelijk dik in dat wanneer de opnames pas begin deze zomer beginnen, de finalereeks pas in 2025 te zien is op Netflix. We know what you think: 2025?! Dat duurt voor ons gevoel nog eeuwen. Gelukkig zijn er in de tussentijd nog genoeg series waarvoor we thuis kunnen blijven.

Inhoud

By the way, over de inhoud van het laatste seizoen van Stranger Things is nog niets bekend. Wel zei Ross Duffer, maker van de serie, dat de verhaallijn van de finalereeks ten opzichte van vorige seizoenen 'in een stroomversnelling' komt. Hmm... we zijn benieuwd. Maar goed, voordat we aan seizoen vijf kunnen beginnen kunnen we eerst de eerste vier nog wel een keer bingen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Stranger Things