Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Leeuw

De sterren voorspellen!

Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan is het vandaag jouw lucky day! Vandaag, 7 maart, is namelijk je geluksdag. Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Leeuw? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Leeuw: 23 juli - 23 augustus

Spirituele onderwerpen krijgen steeds meer je interesse en dit is een perfecte periode om je daar verder in te verdiepen. Mediteer regelmatig of volg een cursus of workshop over een onderwerp dat je inspireert. Het helpt je bij je persoonlijke groei en ontwikkeling. Is je sexleven in een dip beland, geef er dan zelf een frisse nieuwe zwier aan. Met wat creativiteit, durf en experimenteren kom je een heel eind. Neem wat vaker het initiatief, zowel tussen als buiten de lakens, dat wordt zeer gewaardeerd.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Bridgerton