Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is de geluksdag van het sterrenbeeld Vissen

Het staat in de sterren geschreven!

Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan is het vandaag jouw lucky day! Vandaag, 4 maart, is namelijk je geluksdag. Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jou dag zullen maken vandaag.

Geluksdag

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Vissen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt. Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Vissen: 20 februari - 20 maart

Tot 20 maart staat communicatieplaneet Mercurius in jouw teken. Reken in deze periode op veel gesprekken, zowel zakelijk als privé. Het kost je nu veel minder moeite om je gevoelens onder woorden te brengen, wat top is voor je relatie of nieuwe date. Voel je de behoefte om van baan te veranderen en te solliciteren, dan is dit een goed moment om dat te doen. Doe dit voor eind maart, dan heb je de grootste kans op succes.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek – het 12e huis) | Beeld: Selling Sunset