Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt nu in de winkel!

Get it while it's hot!

Vers van de pers: Grazia’s Fashion Issue. Niemand minder dan de prachtige Tabitha siert de cover van ons nieuwe nummer.

💛 Of het nu in haar muziek is of op haar socials, zangeres Tabitha (30) is niet bang om zich uit te spreken. Over haar worstelingen, haar imperfecties, het moederschap en het opkrabbelen na een pittige periode.

💛 Ze speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van De Bachelorette, met elke donderdag een nieuwe aflevering op Videoland. Sylvia Geersen over ware liefde vinden via een tv-programma.

💛 Het afgelopen anderhalf jaar kwam zijn leven op zijn kop te staan toen hij drie kinderen kreeg bij drie vrouwen. Douwe Bob over het kersverse vaderschap, zijn verloving en zijn nieuwe boottour.

💛 Van sparen tot spenderen en van beleggen tot slim bezuinigen: in onze geldrubriek lees je alles wat je wilt weten om aan je financiële fitheid te werken.

💛 Hoera, een nieuw modeseizoen is aangebroken! Dit zijn de trends die je in de gaten moet houden.

💛 Nieuw jaar, nieuwe skincare-trends. En ja, die wil je proberen. Wij zetten drie van de grootste trends van 2023 op een rij en tippen ook welke ingrediënten je dit jaar veel gaat zien – en vooral wat je ermee kan.

💛 Sinds Echte Meisjes In De Jungle laat Jill Goede (24) koffie, droge rijst en paprikachips liever staan. Tijdens haar jungleavontuur kreeg ze sowieso geen hap door haar keel. Voor Grazia hield Jill haar eetdagboek bij.

Dit en nog véél meer lees je in de nieuwe Grazia. Nu in de winkel of bestel 'm via Tijdschrift.land. ✨

Ook lees je in de nieuwste Grazia een groot interview met Niels Oosthoek die meer vertelt over zijn online serie Greedy Guys en podcast Borrelpraat en leggen we dillema's voor aan YouTuber Kalvijn.

Fotografie: Ruud Janssen