Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? De Bachelorette deelnemers krijgen kleedgeld

Aha!

De Bachelorette deelnemers zien er elke aflevering weer gelikt uit. Vooral tijdens de rozenceremonies staan de heren erbij om door een ringetje te halen. Al moeten we toegeven dat een man in pak het al snel errug goed doet bij ons. Wat blijkt? De vrijgezelle mannen krijgen kleedgeld voor vertrek naar bestemming!

De Bachelorette

In de nieuwste aflevering van RumagTV doen afvallers van De Bachelorette Tom en Sam hun verhaal. Hierin komt ter sprake hoe Sam zijn deelname aan het programma verliep. Hij vertelt: ''Ik kreeg maar kort voordat we daadwerkelijk zouden gaan vliegen een berichtje via Instagram. Hierin stond dat mijn account hun aansprak en of ik even met ze wilde bellen. Toen ben ik er eigenlijk een beetje als grap ingegaan'', geeft hij toe. ''Ik dacht: laten we kijken wat er gaat gebeuren. Ze vroegen me dezelfde dag of ik op casting wilde komen. Hier ben ik lekker mezelf gebleven.''

Kleedgeld

Drie dagen na de casting kreeg Sam een belletje dat ze hem graag wilden hebben voor het programma. Hij kon vrijwel gelijk zijn koffers wel inpakken. ''Ik had nog een week en kreeg wat kleedgeld'', legt Sam aan de heren van RumagTV uit. ''Kleedgeld?'', wordt er verbaast gevraagd. ''Ja, je krijgt iets van 600 euro om kleding te halen. Je hebt natuurlijk allemaal thema's wat kleding betreft, en zelf heb je niet zo veel.'' Aha!

Nieuwe liefde

In Rozenpraat vertellen de twee afvallers ook open en eerlijk over hun liefdesleven na de deelname. Sam geeft aan dat hij nog geen nieuwe liefde gevonden heeft. Hij gaat binnenkort naar Kroatië om daar te gaan zeilen. Hij heeft dus ook nog geen tijd voor een nieuwe liefde, maar laat het gewoon op zich afkomen. Tom heeft daarentegen wel wat kriebeltjes, vertelt hij in het interview. Maar het is nog behoorlijk pril, dus hij wil er verder nog niet veel over kwijt. Cute! Hij heeft in ieder geval iets leuks in zijn kast hangen om aan te trekken op een volgende date.

Bron: Youtube, RTL XL | Beeld: JPF Photo, RumagTV