Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Kelly open over cosmetische ingrepen: 'Ik doe het voor mezelf'

'Ik zou bijvoorbeeld ook wel mooie ronde billen willen, maar ik ben nou eenmaal geen latina'

Voor Kelly had haar deelname aan Echte Meisjes In De Jungle niet beter kunnen eindigen. Zo leerde ze door haar avontuur in Laos meer over zichzelf én won ze ook nog eens de finale. In het programma zagen we al dat Kelly niet vies is van een poedertje hier en daar, maar daar blijft het niet bij. Zo is de realityster erg open over de cosmetische ingrepen die ze onderging.

Eerste cosmetische ingrepen

In een interview met Vrouw vertelt Kelly over haar cosmetische ingrepen. Ze begint op 24-jarige leeftijd met botox. "In mijn omgeving is dat heel normaal", legt ze uit. "Achteraf gezien was het nog niet nodig, nee." Toch vindt haar eerste ingreep al eerder plaats. ''Als puber was ik heel zwaar, obesitas-zwaar. Ik woonde in Italië, waar al mijn leeftijdsgenootjes klein en dun waren, dat maakte me ontzettend onzeker." Het lukt Kelly uiteindelijk om met sporten, gezond eten en veel water te drinken haar overgewicht kwijt te raken. Met de kilo’s verdwenen naar eigen zeggen ook haar borsten. Als ze 23 is, laat ze haar borsten vergroten. "Ik heb dat heel natuurlijk laten herstellen; je ziet het niet en bij mijn huidige cupmaat blijft het ook."

Meer laten doen

Naast botox, laat ze meer prikjes zetten. "Ik heb kinfillers en een traangootbehandeling laten uitvoeren." Daar blijft het niet bij, zegt Kelly. "Recent heb ik een facial slimming-behandeling ondergaan om mijn gezicht smaller te maken. Na mijn bevalling ben ik flink aan de slag gegaan om de zwangerschapskilo’s kwijt te raken, maar ondanks dat ik zeventien kilo verloor, bleef ik bolle wangen houden. Het laatste buikvet en mijn love-handles laat ik bevriezen."

Voor zichzelf

Voor alle ingrepen heeft ze een simpele reden: "Ik doe het voor mezelf, ik voel me er mooier door.'' Toch krijgt ze vaak als reactie: 'Meid, dat heb je toch niet nodig?'. Wel vertelt ze dat ze er ook niet in wil doorslaan: ''Ik zou bijvoorbeeld ook wel mooie ronde billen willen, maar ik ben nou eenmaal geen latina en moet niet aan bilimplantaten denken."

Bron: Vrouw, RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs