Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit was er aan de hand met het been van Bachelorette-afvaller Tom

Auch!

In de nieuwste aflevering van RumagTV doen afvallers van De Bachelorette Tom en Sam hun verhaal. Hier verklapt Tom dat de problemen die hij met zijn been heeft gehad, een stukje erger waren dan dat we in de aflevering konden zien. Hij heeft er gedurende de hele opnames last van gehad.

Ziekenhuisbezoekje

In een van de eerste afleveringen van De Bachelorette zagen we dat er iets niet helemaal in de haak was met Tom zijn been. Hij moest zelfs de wijnproeverij missen vanwege een ziekenhuisbezoekje. Tijdens een spel merkte bachelorette Sylvia Geersen namelijk op dat zijn been opgezwollen en glimmend was. Het model vreesde voor trombose. Daarom ging hij langs het ziekenhuis voor een check.

Bacteriële infectie

Hoewel wij er maar een klein stukje van mee hebben gekregen in de serie, vertelt Tom bij Fawry en René van RumagTV dat hij er gedurende de hele opnameperiode last van heeft gehad. Het blijkt niet bij één bezoekje aan het ziekenhuis te zijn gebleven. ''Ik ben echt een aantal keer in het ziekenhuis geweest.'' Naderhand bleek het een bacteriële infectie te zijn. ''Maar ik denk wel dat er een bloedprop heeft gezeten. Want het was echt dik, rood en het zag er gewoon niet uit'', vertelt Tom. ''Je had een olifantenpoot'', vult Sam aan. Al met al heeft Tom er lang last van gehad. ''Uiteindelijk heb ik antibiotica en zware pijnstillers gekregen. Die heb ik de hele tijd moeten slikken.''

Nieuwe liefde

In Rozenpraat vertellen de twee afvallers ook open en eerlijk over hun liefdesleven na de deelname. Sam geeft aan dat hij nog geen nieuwe liefde gevonden heeft. Hij gaat binnenkort naar Kroatië om daar te gaan zeilen. Hij heeft dus ook nog geen tijd voor een nieuwe liefde, maar laat het gewoon op zich afkomen. Tom heeft daarentegen wel wat kriebeltjes, vertelt hij in het interview. Maar het is nog behoorlijk pril, dus hij wil er verder nog niet veel over kwijt. Aha!

Bron: Youtube, RTL XL | Beeld: JPF Photo