Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

NET BINNEN: Sylvie Meis en haar man Niclas gaan scheiden

Sylvie Meis (44) heeft aan het Duitse Bild laten weten dat ze gaat scheiden van haar partner Niclas (44).

De presentatrice is ongeveer twee jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt met kunstenaar Niclas Castello. in Open Kaart van Robbert Rodenburg liet Sylvie eind vorig jaar al weten dat de twee ondanks het huwelijk niet in hetzelfde huis woonden. Sterker: de twee wonen zelfs in verschillende landen - zij in Hamburg, hij in Zwitserland.

Sylvie destijds: "Wij hebben sowieso een soort van modern marriage waarbij we allebei hard aan het werk zijn, elkaar meestal zien in het weekend en op vakantie."

Scheiden

Ondanks hun moderne aanpak heeft de relatie het niet overleefd, is zojuist bekend geworden. Aan het Duitse blad Bild bevestigde Sylvie het droevige nieuws.

"Met pijn in het hart maken we bekend dat we samen hebben besloten uit elkaar te gaan", aldus de nog altijd beeldschone actrice, presentatrice en model. "We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levenssituaties te verschillend zijn voor een toekomst samen."

Voor Sylvie is het de tweede keer dat haar huwelijk strandt. In 2013 scheidde ze al eens van oud-voetballer Rafael van der Vaart. Met hem kreeg ze in 2006 zoon Damián, die inmiddels uitgegroeid is tot een knul van 16.

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld / BrunoPress