Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Fred van Leer

Hoe cool!

Premiere van Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Hij presenteert niet voor niets diverse modeprogramma’s en mag zichzelf een van de bekendste stylisten van Nederland noemen. Host Fred van Leer weet waar hij het over heeft als het op fashion aankomt, en daarom zijn we maar wat benieuwd naar zijn gloednieuwe schoenencollectie. Fred heeft namelijk in samenwerking met Steve Madden de To Bite For-collectie gelanceerd!

To Bite For 

Uitgesproken en kleurrijk: zo is de To Bite For-schoenencollectie van Fred van Leer en Steve Madden het best te omschrijven. Fred van Leer ontwierp in samenwerking met Steve Madden een collectie die bestaat uit de meest kleurrijke items. De To Bite For-collectie doet zijn naam dan ook eer aan. Zo zijn de hakken zuurstokroze, waardoor het net kleurrijke snoepjes zijn die rechtstreeks uit de snoepjeswinkel komen.

Passie voor hoge hakken

Fred van Leer heeft altijd al een passie voor hoge hakken gehad en is daarom maar wat enthousiast over zijn samenwerking met Steve Madden: “Vroeger, toen ik nog jong was, had ik al een fascinatie voor hoge hakken en mijn stijlicoon Jessica Rabbit, Barbie en de toen zo populaire pin-up girls. Hoe hoger de hak, hoe mooier de benen en voeten uitkomen. Nu komt mijn droom uit met een eigen collectie pumps en laarzen in de meest heerlijke kleuren. Ik vind het supertof dat ik de collectie met Steve Madden samen mag maken. Het merk staat voor inclusiviteit en diversiteit en we gaan ook nog eens t/m maat 45. Dus vrienden en vriendinnen wie de hak past…trek hem aan.”

Collectie

De To Bite For-collectie bestaat onder meer uit kleurrijke Daises in (lak)leer, met variaties van studs en slangenprint, killer heels en overknee haklaarzen.

Fred van Leer Fred van Leer Steve Madden & Fred van Leer_Daisie Chrystal_EUR109.99

De To Bite For-Collectie is nu te bemachtigen via Stevemadden.nl, maar let op: De Ravaged-pump is later dit jaar beschikbaar. De heels zijn beschikbaar in de maten 36 t/m 45 en zijn verkrijgbaar vanaf €109,99 tot €159,99.

Beeld: Fred van Leer x Steve Madden (Martijn Senders), NL Beeld / BrunoPress