Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Dit gelukkige MAFS-koppel gooit handdoek in de ring

Ze behoorden tot voor kort tot een van de succeskoppels.

Het nieuwe seizoen van het liefdesexperiment Married at First Sight is in volle gang. Wilfred en François leken tot op heden een droomkoppel, maar de twee geven nu aan ermee te willen stoppen.

Wilfred en François

Wilfred en François maakten een vliegende start in het nieuwe seizoen van Married at First Sight. Tijdens de huwelijksreis en het samenwonen leken de twee smoorverliefd op elkaar. Ze matchten op vele fronten en gaven zelfs al aan een toekomt met elkaar te zien. Fans dachten dat het enige wat het geluk nog in de weg zou kunnen staan, de afstand zou zijn. Wilfred woont namelijk in Emmen en François in Maastricht, dat op zijn zachts gezegd een eindje uit elkaar ligt. Tot nu, want de twee lijken om een heel andere reden de handdoek in de ring te hebben gegooid.

'We stoppen ermee'

Wilfred vertelt in de laatste aflevering van MAFS aan expert Patrick: "We hebben ervoor gekozen om het te laten voor wat het is.. om ermee te stoppen." Waarom wil het echtpaar er de brui aan geven? "Als het gevoel er van een kant niet is, dan heeft het geen zin om door te gaan", legt Wilfred uit waarbij hij doelt op de gevoelens van zijn man. Wilfred geeft aan dat hij de knoop heeft doorgehakt uit 'zelfbescherming'. "Mijn gevoel gaf het al aan en na het bezoek aan het kunstmuseum dacht ik: hier moeten we niet mee doorgaan. François zegt dat hij de vlinders niet heeft. Lastig." Wilfred, die wél verliefd lijkt te zijn, drinkt het verdriet weg met een slok water. Oh no!

Bron: Married at First Sight - Videoland, RTL Boulevard | Beeld: MAFS