Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

No-pants trend alert! Durf jij het aan?

Het is in ieder geval budget-friendly!

Street Style - Day 1 - LFW Autumn Winter 2023

De low rise pants heeft plaatsgemaakt voor de high waist, en de skinny jeans voor de wide leg trousers. Well forget it, anno 2023 is het helemaal in om géén broek te dragen. We vertellen je alles over deze nieuwe trend. Durf jij het (niet) aan?

No-pants trend

Dat er op het gebied van fashion niets te gek is, weten we inmiddels wel. Celebs doen er alles aan om op te blijven vallen en komen dan ook regelmatig met nieuwe - bijzondere - ideeën. De no-pants trend is daar één van. Eigenlijk is het heel simpel: je hoeft alleen maar je broek te laten zakken. Wel in stijl natuurlijk! Zoals Kendall Jenner bijvoorbeeld, die de deur uit gaat in, jawel, alleen een panty.

Ook influencer Benthe Liem durft regelmatig in een schaarsgeklede fit te verschijnen. Zij schittert in een grijze outfit, maar in plaats van een broek heeft ze gekozen voor een grijze legging.

Do it yourself

Ben je nog ietwat huiverig over deze trend maar voel je je wel een echte fashionista en wil je meegaan met de tijd? Probeer dan eerst eens een wat veiligere optie. Kies er bijvoorbeeld voor om het te combineren met een lange blazer, zoals influencer Negin Mirsalehi dat doet.

Combineer je legging met een chique paar hakken of stevige boots en stijl er bijvoorbeeld een lange trench coat over. Voeg wat accessoires toe en you're good to go!

Bron: Girlscene | Beeld: Brunopress

Fashion
  • Street Style - Day 1 - London Fashion Week Autumn Winter 2023 17 February 2023 PICTURED Nikki Lilly Christou, British charity campaigner, YouTuber, author and television presenter. BYLINE MUST READ Lucia Sabatelli / Action Press EDITORIAL USE ONLY *** Local Caption *** 41280801