Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rebel Wilson vraagt vriendin Ramona Agruma ten huwelijk

En wel op heel romantische wijze!

94th Oscars Academy Awards - Vanity Fair Party

Dat er in Disneyland magische dingen gebeuren, weten we al wel. Maar Rebel Wilson liet tijdens een tripje naar het park écht een droom uitkomen. Ze vroeg haar vriendin Ramona Agruma namelijk – romantiek incoming – in het pretpark ten huwelijk! Ze deelt zoetsappige beelden van het sprookjesmoment op haar Instagram.

Verloofd

Rebel deelt twee romantische kiekjes van het moment. Ze schrijft vol blijdschap: ''We hebben JA gezegd.'' In het bijschrift bedankt de actrice juwelier Tiffany & Co. voor de ring en het team van Disneyland voor het regelen van de magische verrassing.

Disneyprinses

Dochtertje

De twee verwelkomden eerder al hun eerste kindje samen, die ter wereld kwam dankzij een draagmoeder. Toen schreef de Pitch Perfect-ster op Instagram: “Meer dan trots kan ik aankondigen dat mijn eerste kindje is geboren, Royce Lillian. Ik kan niet omschrijven hoeveel liefde ik voor haar voel, ze is een prachtig wonder!” Met de recente verloving van de twee moeders, is het sprookje dus helemaal compleet. Cute!

Bron: Instagram @rebelwilson| Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • Rebel Wilson attending the Vanity Fair Oscar Party held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, Los Angeles, California, USA. Picture date: Sunday March 27, 2022.