Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EMIDJ-Janice blikt terug op deelname: 'Ik zou het zo weer doen’

'Ik ben trots op hoe ver ik ben gekomen en wat ik neer heb gezet.'

In de meest recente aflevering van Echte Meisjes In De Jungle is te zien dat Fabiola, Jill, Lena en Janice net voor de eindstreep de jungle moeten verlaten. Hoewel het avontuur in Laos ons niet bepaald makkelijk lijkt, deelt Janice op Instagram dat ze zo weer opnieuw mee zou doen aan het programma.

Exit 

In de nieuwste aflevering van Echte Meisjes In De Jungle is te zien dat maar liefst vier meisjes naar huis gaan. De eerste twee dames voor wie het doek viel, waren Lena en Janice. Zij wonnen de balanceeropdracht helaas niet te van Fabiola, Jill, Diva en Kelly. Iets waar Janice behoorlijk van baalt. “Als laatste opdracht moesten we in een kraanvogelpositie balanceren op een houten balk. Wie er als eerst van beide teams afviel, moest naar huis. Ondanks dat het een oefening is die ik dagelijks moet uitvoeren in de sportschool, verloor ik toch als eerst mijn evenwicht samen met Lena uit het blauwe team. En daar stopte het avontuur voor ons”, blikt Janice terug op Instagram. 

Trots 

Ondanks dat Janice vlak voor de finale naar huis moest, kijkt ze met veel plezier terug op haar avontuur in Laos. “Het was supertof om mee te maken en in drie weken tijd heb ik zoveel geleerd over mezelf en hoe ik om moet gaan met bepaalde situaties”, schrijft ze. “Ik ben trots op hoe ver ik ben gekomen en wat ik neer heb gezet. Geloof het of niet… Ik zou het zo weer doen!” 

Finale

Nadat Janice en Lena naar huis gingen, namen Fabiola en Jill, en Kelly en Diva het nog één keer als teams tegen elkaar op. Helaas verloren Fabiola en Jill deze opdracht en moesten ook zij de jungle verlaten.

Aankomende maandag is de finale van Echte Meisjes In De Jungle te zien. Hierin nemen Diva en Kelly het tegen elkaar op in de allerlaatste opdracht. Wie denk jij dat gaat winnen? 

Beeld: Videoland (Jasper Suyk/Rob Jacobs)