Winning Wednesday: 3x een Clarins-pakket t.w.v. €185

Doe mee en maak kans!

Online redacteur Sanne mocht de Hydra-Essentiel crèmes van Clarins testen. Aangezien ze zo’n fan was van de producten, mogen we 3 prachtige Clarins-pakketten t.w.v. €185 weggeven!

Waarom?

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan omgevingsfactoren zoals uv-straling, vervuiling, kou, airco en/of verwarming en stress. Deze factoren zorgen er samen voor dat hij maar liefst 32 milliliter vocht per dag verliest. Dit zorgt voor uitdroging, waardoor je huid minder comfortabel en dof aanvoelt en minder vol oogt. En dat willen we niet! Clarins komt daarom met een gloednieuwe lijn hydraterende crèmes.

Werking

Onze huid volgt – net als wijzelf – een cyclus van 24 uur. Daarbinnen heeft het verschillende behoeften, afhankelijk van de tijd van de dag. Om haar een handje te helpen en zo opgewassen te zijn tegen externe invloeden, hebben de experts van Clarins een unieke technologie ontwikkeld die de huid helpt het natuurlijke hyaluronzuurgehalte te verhogen. Zo zorgt hun nieuwe Hydra-Essentiel [HA2]-lijn voor hydratatie, speciaal voor álle vrouwen en mannen, ongeacht leeftijd, etniciteit of huidtype.

Dag- en nachtverzorging

Om te kijken of deze crèmes echt zo goed werken, testte ik de nieuwe Hydra-Essentiel [HA2] dagverzorging en de Hydra-Essentiel [HA2] nachtverzorging uit. De lijn bestaat uit meerdere versies, voor alle huidtypen. Ik probeerde de Light Cream, een frisse, lichte crème verrijkt met biologisch cassavemeel voor een fluweelzachte huid zonder dat-ie gaat glimmen, die je in de ochtend aanbrengt. ’s Avonds breng ik de Hydra-Essentiel [HA2] Night Care aan. Deze nachtverzorging bevat niet alleen het Hyaluronic Power Complex, maar ook plantaardige squalaan – die de huid versterkt, zodat vochtverlies wordt voorkomen – en hyaluronzuurparels die fijne lijntjes opvullen. Zo wordt vochtverlies gedurende de nacht gecompenseerd.

De Hydra-Essentiel [HA2]-lijn is verrijkt met een krachtige plantje – kalanchoë, ook wel leaf of life genoemd – dat de huideigen productie van hyaluronzuur stimuleert!

Werkt het?

De crème ruikt heerlijk, heeft een fijne textuur, brengt makkelijk aan en trekt snel in. Al na een paar dagen merk ik verschil, de Hydra-Essentiel [HA2]-lijn doet zeker wat het belooft! Ik heb een goed gehydrateerde huid, die glad en zacht aanvoelt en er stralend uitziet. Daarnaast is het ook een heel fijn prijsje voor een goed product. Als kers op de taart zitten de crèmes ook nog eens in een prachtige verpakking.

Win, win, win

Aangezien Grazia zo’n fan is van de Clarins Hydra-Essentiel [HA2] Light Cream en Hydra-Essentiel [HA2] Night Care mogen we 3x een Clarins-pakket verloten. Wat hier precies inzit? Komt-ie:

  • De Hydra-Essentiel [HA2] Light Cream t.w.v. €55
  • De Hydra-Essentiel [HA2] Night Care t.w.v. €57
  • Het SOS Hydra Masker t.w.v. €43
  • De Hydra-Essentiel lip balm t.w.v €20

En dat allemaal zit in een prachtige tote bag (t.w.v €10)! Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 25 april. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws