Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heather Rae El Moussa deelt heftig bevallingsverhaal: ‘Ik was in shock’

Ook onthult de Selling Sunset-ster de naam van haar zoontje.

2022 People`s Choice Awards

Zo'n twee weken geleden zijn Heather Rae El Moussa en hubby Tarek El Moussa de trotse ouders geworden van een jongetje. Hoe de kleine spruit heet, hield het Selling Sunset-stel tot nu toe geheim, maar gisteren hebben ze de prachtige naam onthuld. Ook deelt Heather haar heftige bevallingsverhaal.

Tristan Jay

"We willen graag Tristan Jay El Moussa aan de wereld voorstellen 🤍", schrijft het stel op Instagram. Daarbij delen ze een lieve gezinsfoto vanuit het ziekenhuis hun pasgeboren zoon. Ook legt Heather uit waar de naam vandaan komt. "Tristan was de naam die Tarek eigenlijk zou krijgen. Jay is de tweede naam van mijn vader en er zijn 4 generaties Jay in de familie." Wat mooi!

Spannende momenten

Ook deelt Heather haar bevallingsverhaal. De kersverse ouders hebben namelijk een aantal spannende momenten beleefd. Tijdens haar laatste doktersafspraak werd ze naar het ziekenhuis gestuurd, dat was vier dagen na de uitgerekende datum. "Ik had littekenweefsel dat was opgebouwd uit een biopsie die ik jaren geleden had, wat invloed had op het zacht worden van mijn baarmoederhals en het breken van het water", legt de Selling Sunset-ster uit. "Eenmaal in het ziekenhuis kreeg ik een halve pil Cytotec om de baarmoederhals zachter te maken, de ballon ging erin." Daarna ging het allemaal heel snel, zo vertelt ze. "Tristan's hartslag zakte erg laag elke keer dat ik duwde en bleef laag. Dat was angstaanjagend."

Surrealistische ervaring

De dokter vertelde haar toen dat de baby snel ter wereld moest komen. "Ik had nog vier keer persen om alles te geven en ze zou een vacuüm gebruiken om hem er snel uit te krijgen, anders zouden we een spoedkeizersnede moeten doen", vertelt Heather. "Tarek zat aan mijn rechterkant en hield mijn hand vast om me door alles heen te praten. Ik perste zo hard dat alle bloedvaten in mijn gezicht en borst braken." Maar gelukkig kwam de kleine Tristan uiteindelijk gezond en wel ter wereld. "Ik was in shock, het was een surrealistische ervaring. Ik was emotioneel en uitgeput en al zo verliefd. Het was eng, maar mooi en ik had de beste steun van Tarek en alle verpleegsters. We hebben in onze eigen privébubbel gezeten, maar vandaag zijn we zo blij om Tristan en een deel van ons geboorteverhaal met de wereld te delen."

Bron: Instagram @theheatherraeelmoussa | Beeld: NL Beeld