Winning Wednesday: 2x pantalon en blazer in limegroen van MS Mode t.w.v. €120

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: een gloednieuwe Winning Wednesday. Vandaag mogen we 2 pakken van MS Mode in de kleur limegroen t.w.v. €120 weggeven. 

Lente in je bol

Nog even geduld en dan is het alweer lente! We kunnen niet wachten om onze vrolijke printjes weer uit de kast te trekken en nieuwe kleurrijke items te shoppen. Ook MS Mode is helemaal klaar voor de naderende lente. Zo kun je bij de MS Collectie diverse lente-items in de wacht slepen. Van een donkerblauwe denim jas tot een lila blouse met ballonmouwen en van een roze pantalon met wijde pijpen tot de mooiste body’s: er is voor ieder wat wils. 

De look waar wij ons oog onlangs op lieten vallen, is een prachtig pak van MS Mode. Zo heeft het merk blazers met bijpassende broeken in de knalkleuren roze, blauw en limegroen. De blazer heeft een reverskraag en een knoopsluiting. De pantalon heeft steekzakken – altijd handig! – en een elastische taille waardoor de broek heerlijk zit. 

De blazer en broek zijn te leuk voor op werk of voor een avondje uit. En dat ook nog een leuke prijs! Wij zijn fan. 

Win, win, win

Zie jij jezelf al in een prachtig limegroen pak lopen? Snappen we. We mogen daarom 2x een limegroen pak t.w.v. €120 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes! 

MS Mode is gespecialiseerd in curvy fashion. Dat iedere vrouw haar eigen figuur en stijl heeft, begrijpt het merk al te goed. De (online)schappen hangen dan ook vol met verschillende items. Denk aan jurken, tops, broeken, shirts, rokken, accessoires en nog veel meer. Bij MS vind je kleding in de maten 40 tot en met 54. 

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 21 februari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws