Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze cargobroek van Decathlon verovert TikTok

Don't walk to Decathlon, run!

Cargobroeken, we kunnen ze niet meer uit het modebeeld wegdenken. They're back and better than ever. Het is bijna een crime als je 'm niet in je kast hebt liggen. Toch zit er wel een nadeel aan deze broeken: ze zijn best prijzig. Maar gelukkig is het – as always – aan TikTok om ook hier weer een goedkopere versie voor te vinden. En guess what? Je kunt deze cargobroek gewoon ophalen bij de dichtstbijzijnde Decathlon – en dat ook nog eens voor een prikkie!

Decathlon

In binnen- en buitenland gaan de cargobroeken van de Decathlon he-le-maal viraal. En het leuke ervan is ook nog dat de broek unisex is, dus een must voor man én vrouw! Maar dat is niet het enige positieve aan deze broek, want pricewise is het ook nog eens een koopje. Voor maar €39,99 heb jij deze virale cargobroek al in je kast liggen. Enne, wie zegt daar nou nee tegen?

We snappen dat je natuurlijk niet meteen overtuigd bent om een cargobroek van de Decathlon te kopen. Maar goed nieuws: er zijn genoeg mensen die je voor gingen én verschillende video's deelden op TikTok. Benieuwd hoe de broek valt? Je ziet het in onderstaande video.

@katiwohntinmuc which one do you like more, 1 or 2? #fyp #fashion #cargopants #decathlon #couple ♬ sure thing - luana

Ben jij dus een diehard fan van cargobroeken? Ren dan naar de Decathlon en haal deze ge-wel-dige broek voordat 'ie is uitverkocht. Want ja, met TikTok-trends moet je er snel bij wezen, ofcourse.

Bron: Beautify | Beeld: TikTok, BrunoPress