Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grijp je kans: nu 22% korting op alle nummers Grazia uit 2022

Happy reading!

Februari een saaie maand? Think again! Want met een stapel Grazia's op de bank kom jij deze, soms nog wat koude, maand heus wel door. En om je daarbij een handje te helpen, hebben wij nu een hele leuke kortingsactie voor je in petto.

In februari komen we met een hele leuke actie: op Tijdschrift.land krijg je vanaf nu namelijk 22% korting op alle edities van Grazia uit 2022! Enne, dat betekent: aan het eind van de maand geld over voor je volgende girlstrip, shopsessie of een heerlijk etentje.

Wil je meer weten over deze actie of meteen een abonnement afsluiten? Klik dan hier, of ga naar Tijdschrift.land.

Alle edities

Op Tijdschrift.land vind je alle edities van Grazia, en kun je opnieuw (of voor het eerst) genieten van beauty, fashion, grote interviews en de mooiste verhalen. Wat dacht je van interviews met covermodellen Monica Geuze, Nikkie de Jager of Jaimie Vaes? Of geniet van ons extra dikke winterboek met de knappe Rose Bertram op de cover.

Veel keuze

Naast alle edities van Grazia, vind je op Tijdschrift.land ook een hoop andere leuke tijdschriften. Kies bijvoorbeeld voor een andere glossy als Marie Claire, Elegance of Beau Monde; verras een sportieveling in de familie met de Wieler Revue, Happy in Shape of Golfers Magazine; of droom weg met Noorderland. De keuze is aan jou!

Met zoveel leesvoer komen we deze hardnekkige winterdagen wel door. Happy reading!