Winning Wednesday: 3x Equalizer van hannah t.w.v. €105

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we drie keer de Equalizer van hannah t.w.v. €105 weggeven.

Nieuwe musthave

Het Nederlandse cosmeticamerk hannah staat bekend om haar specialisme in huidverbetering. En met hun nieuwe crème de Equalizer doet het merk haar naam wederom eer aan. 

De Equalizer is elke dag te gebruiken en is een echt multitalent. Wat de crème allemaal voor je huid doet? Komt-ie:

  • Verzacht bestaande hyperpigmentatie en voorkomt nieuwe pigmentvorming; 
  • Egaliseert de huid en verheldert de teint; 
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels. 

Speciale ingrediënten 

De Equalizer geeft de huid een fijne boost, en dat komt door de bijzondere ingrediënten die in de crème zitten. Zo bevat de Equalizer hoge concentraties van verschillende antioxidanten. Een van die sterkte antioxidanten is Astaxanthine. Dit is een carotenoïde die de huid ontzettend hydrateert en de huid een egale teint geeft, waardoor het totaalbeeld er rustiger uitziet. 

Ook bevat de crème bakuchiol. Dit ingrediënt staat ook wel bekend als het plantaardige alternatief voor retinol. Backuchiol heeft dezelfde voordelen als retinol en stimuleert de collageensynthese. Hierdoor wordt het bindweefsel verstevigd en krijgt de regeneratie van de bovenste huidlaag een boost. 

Andere ingrediënten die ervoor zorgen dat de crème hyperpigmentatie voorkomt en UV-schade helpt te voorkomen zijn: Vitamine C, Phytic Acid, Azeloglycine, Niacinamide en Alfa-Bisabolol. Oftewel: allemaal ingrediënten waar je huid blij van wordt. 

hannah
€105 (60 ml)

Win, win, win

Kun jij niet wachten om je huid te verzorgen met de Equalizer? Snappen we. We mogen daarom 3x de Equalizer t.w.v. €105 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 14 februari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws