Hier kun je op Valentijnsdag sport-speeddaten met barman Victor Abeln + winactie

Sportieve singles, opgelet!

Valentijnsdag is weer on it’s way! Dacht jij dat deze dag alleen leuk is voor koppels? Think again. Want David Lloyd Club Amsterdam organiseert op 14 februari een heus sport-speeddate parcours voor singles, samen met barman Victor Abeln. Enne, wij geven zo’n unieke date weg!

Sportieve singles

14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Ook dit jaar zullen restaurants en bioscopen weer vol zitten met verliefde stelletjes. Sla jij deze dag als single het liefst over? Zonde, want bij David Lloyd Club Amsterdam zou je zomaar de liefde van je leven tegen het sportieve lijf kunnen lopen. De sportschool organiseert namelijk samen met Victor Abeln, de leukste barman van Nederland, een sport-speeddate parcours voor singles. Een uniek parcours voor de sportieve single die zich openstelt tot het vinden van een sportmaatje of, who knows, de ware liefde.

Romantisch avontuur

“Valentijnsdag is de ultieme dag om een romantisch avontuur aan te gaan. Ik vind het dan ook fantastisch om voor David Lloyd Amsterdam een speeddate parcours te begeleiden voor singles die een maatje voor in de sportschool of for life willen vinden”, zegt Victor erover. En de barman zou geen barman zijn als er daarna geen drankjes op het programma staan. “Uiteraard kunnen ze na afloop met mij mee naar de bar in de club voor een lekkere smoothie achteraf, we maken er een leuke avond van!” Klinkt goed!

Sporten en sparren

Ben jij al bekend met David Lloyd Clubs? Dan weet je dat de signature class Blaze een intensieve workout is, gericht op het verbranden van calorieën en het verbeteren van je conditie. Personal Trainer Taylor McCormack heeft voor Valentijnsdag deze Blaze-les aangepast naar een speeddate parcours, waarbij singels om de vijf minuten wisselen van oefening en van partner. Ondertussen zal Victor per oefening een vraag stellen aan alle singles zodat er een onderwerp zal worden aangesneden om over te sparren tijdens de oefening met je date.

Winnen

Ben jij single, heb je op Valentijnsdag om 19.00 uur nog niks te doen en lijkt zo’n sportieve speeddate jou wel een leuk avontuur? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet ben jij erbij en maak je kans om een gymbuddy of ware liefde te vinden.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 8 februari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws