Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze Temptation Island-deelneemster staat op de nieuwste Playboy cover

'Het liefst loop ik altijd zonder kleding'

Het lijkt erop dat Temptations Nena geen moeite heeft met naakt. Zo poseerde de beauty al eens als naaktmodel in het Perfecte Plaatje en siert ze nu de cover van de nieuwste Playboy. 

Naakt poseren 

In de nieuwste Playboy laat Nena tijdens een beachy shoot niets aan de verbeelding over. “Ik vond het fantastisch om de shoot te doen, een echte uitdaging”, vertelt ze in de nieuwste Playboy. “Maar wel met veel spanning, omdat je weet dat iedereen je nu echt naakt kan zien.”

Toch heeft Nena zeker geen moeite met naakt. “Het liefst loop ik altijd zonder kleding, mits het warm is. Ik voel me dan vrij, ik ben heel zelfverzekerd.” 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Playboy NL (@playboy_nl)

Toekomst

Ook vertelt Nena hoe ze haar toekomst voor zich ziet. Zo vertelt ze onder meer dat ze over een aantal jaar moeder hoopt te zijn. “Psychologie en spiritualiteit hebben mij altijd al geboeid, over tien jaar zie ik mezelf wel coaching geven aan bedrijven of mensen die het privé zwaar hebben. Daarnaast als huismoeder die heerlijk in de keuken staat te koken voor haar gezin, en ’s avonds laat nog even de sportschool meepakt. Misschien in Nederland of in het buitenland, ik zou heel gelukkig zijn met een beetje van allebei!”

De nieuwste Playboy is vanaf donderdag 2 februari verkrijgbaar. 

Bron: Playboy | Beeld: RTL, Playboy