Winning Wednesday: 2x 7 nagellakken uit de Plant-based Wonder-collectie van NÉONAIL t.w.v. €55,93

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 2x 7 nagellakken uit de Plant-based Wonder Collectie van NÉONAIL t.w.v. €55,93 weggeven!

Perfecte nagels

Het liefst zouden we elke maand een bezoekje aan de manicure brengen. Niet alleen voelt het heerlijk als iemand je nagels voor je doet, maar je perfect gelakte nagels bezorgen je ook altijd weer een instant blij gevoel. 

Helaas is onze portemonnee niet altijd blij met een bezoekje aan de manicure, aangezien die service behoorlijk in de kosten kan lopen. Gelukkig kun je ook thuis gewoon een professionele manicure ondergaan. Zo staat NÉONAIL bekend om het grote assortiment aan gellak, maar heeft het merk ook klassieke nagellakken die lang mooi blijven.  

Plant-based Wonder-collectie 

NÉONAIL heeft onlangs een nieuwe collectie uitgebracht. Maak kennis met de klassieke Plant-based Wonder-collectie. Deze collectie bestaat uit dertig kleuren met een bijpassende base- en topcoat. Enne, als je je nagels met een van deze kleuren lakt, verzorg je ze ook nog eens. Zo bevatten de nagellakken ingrediënten als magnesium en calcium om je nagels te voeden. Ideaal!

Bekijk hieronder alvast een paar van de nagellakken:

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je nagels binnenkort te lakken met de nagellakken uit de Plant-based Wonder-collectie? Snappen we. We mogen daarom 2x 7 nagellakken van NÉONAIL t.w.v. €55,93 weggeven! Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 7 februari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws