Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s dit weekend

De leukste weekendtips!

Family with dog in the car

Heb je komende weekend nog geen plannen? Maar wel zin om wat leuks te doen? No worries. Wij tippen een paar leuke to do’s. Komen ze:

Kijktip: Mind Games- The Experiment

We weten heus wel dat bewegen goed voor je is, maar hoe goed is het nu écht? Spoiler: heel goed. In de gloednieuwe en baanbrekende documentaire Mind Games - The Experiment laat sportmerk ASICS zien wat bewegen daadwerkelijk met je prestaties doet. Voor de documentaire werden de prestaties van verscheidene mind gamers gevolgd terwijl ze regelmatig sportten - iets wat ze voorheen nooit deden. Het bleek enorm veel cognitieve verbeteringen met zich mee te nemen: van het stimuleren van ons kortetermijngeheugen tot het verhogen van het concentratieniveau, beweging is key voor iedereen. In Mind Games - The Experiment leer je er meer over!

Waar:

Vanaf nu te zien op Prime Video.

https://www.youtube.com/watch?v=VOgA9VVvCpg&t=43s

Boek een Woman of the World-arrangement bij WSHS Gouda

Wil jij jezelf eens lekker in de watten leggen? Dan verwelkomt WSHS Gouda je graag voor het Woman of the World arrangement. In het historische pand van Relais & Châteaux Weeshuis Gouda kun je heerlijk vertoeven met dit arrangement. Geniet van het eten in toprestaurant LIZZ (de Riso Nero is to die for), verblijf in prachtige suite met zachte bedden, dito badjassen en heerlijke Zenology-producten. Ontbijten doe je vervolgens in de prachtige Regentkamer, om vervolgens een bezoek aan Spa Gouda te maken en te genieten van een high tea.

Waar:

Spieringstraat 1, Gouda.

Vintage classics scoren

Zin in een middagje uitgebreid struinen tussen de beste vintage pareltjes? Dan kun je terecht in Groningen. Bij het Stadslab vindt namelijk van 10.00 tot 17.00 de Vintage Kilo Sale plaats van Throwback Classics. Met meer dan drieduizend kilo aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen, is er voor ieder wat wils. Zo vind je heel veel topkwaliteit vintage merkkleding, winteroutfits en tijdloze klassiekers.

Wanneer:

28 en 29 januari.

Waar: 

Stadslab, Groningen.

Check out Parkzuid

Het Vondelpark is een nieuwe gem rijker: Strandzuid opende daar onlangs de deuren van haar nieuwe vestiging Parkzuid. In het voormalig filmmuseum kun je daar nu terecht om te ontbijten, om te lunchen (probeer zeker de chopped salad), maar je kunt er ook terecht voor comfort food. En dat natuurlijk in een prachtige setting!

Wanneer: 

Zeven dagen per week geopend, vanaf 10.00 uur.

Waar: 

Vondelparkpaviljoen, Amsterdam.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door PARKZUID (@parkzuid)

Kijktips

Ook vanaf de bank valt er dit weekend weer een hoop te beleven. En maar goed ook, want met de huidige temperaturen willen we onze liters thee en comfy dekentjes liever niet achterlaten. Op Netflix verschijnt vandaag de film Where The Crawdads Sing, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van auteur Delia Owens. Vanavond verschijnt op NPO1 natuurlijk een nieuwe aflevering van Wie is de Mol?, en op RTL7 draait de bloedstollende actiefilm Prisoners met onder meer Jake Gyllenhaal en Hugh Jackman. Spanning, sensatie, én eye candy? Yes please!

Beeld: iStock

Lifestyle
  • The whole family is driving for the weekend. Mom and Dad with their daughter and a Labrador dog are sitting in the car. Leisure, travel, tourism.