Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG! Deze bekende acteurs gaan spelen in de It Ends With Us-film

Het populaire boek van Colleen Hoover wordt verfilmd!

De boeken van Colleen Hoover gaan stuk voor stuk viral en de misschien wel populairste is It Ends With Us. Enne, we hebben goed nieuws voor fans van het boek. Want hier wordt een film van gemaakt! De eerste acteurs zijn inmiddels bekendgemaakt, en wij zijn fan!

Het verhaal

It Ends With Us gaat over Lily, die het in haar jeugd niet altijd makkelijk heeft gehad. Ze komt uit een klein plaatsje, waar ze samen met haar ouders woonde. Na haar studie verhuisde ze naar Boston en begon ze daar haar eigen bedrijf. Op een onverwachtse avond ontmoette ze neurochirurg Ryle Kincaid, voor wie ze als een blok viel. Ryle is assertief, koppig, misschien zelfs een beetje arrogant. Hij is ook gevoelig, briljant en heeft een zwak voor Lily, maar Ryles complete afkeer van relaties is verontrustend. Tegelijkertijd duikt ook Lily’s jeugdliefde Atlas Corrigan ineens op. Door Atlas begint Lily aan alles wat ze met Ryle heeft opgebouwd te twijfelen, al helemaal omdat Ryle iets doet wat Lily nooit hoopte mee te maken.

De acteurs

Het boek werd – mede dankzij TikTok – razend populair. En TikTok is ook precies het platform waarop Colleen Hoover bekendmaakte wie de twee hoofdpersonen zullen gaan spelen in de boekverfilming. Niemand minder dan Blake Lively neemt namelijk de rol van Lily op zich. En Ryle zal gespeeld worden door de knappe acteur Justin Baldoni. Justin kun je onder meer kennen van zijn rol in Jane the Virgin. Oeh!

Wij zijn mega excited en hopen dat de rest van de cast ook snel bekend wordt gemaakt. Want wie zal bijvoorbeeld Atlas gaan spelen?

@colleenhoover Cast announcement for #ITENDSWITHUSMOVIE @justinbaldoni #blakelively ♬ original sound - Colleen Hoover

Ondertussen duiken wij nog even in het vervolgboek, namelijk It Start With Us. Dit boek gaat verder in op het verhaal van Atlas en Lily.

Bron: Variety | Beeld: TikTok, Brunopress