Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! Serie One Of Us Is Lying krijgt geen derde seizoen

Peacock heeft de stekker uit de serie getrokken.

Slecht nieuws voor fans van de serie One of Us Is Lying, want de serie is helaas door Peacock gecanceld. Dat betekent dat er geen derde seizoen komt, en we dus geen antwoorden krijgen op de spannende cliffhanger.

Twee seizoenen

One of Us is Lying is een mix van de film The Breakfast Club en de serie Pretty Little Liars. Ook is het verhaal gebaseerd op het gelijknamige boek van Karen M. McMagnus.

In het eerste seizoen volgden we vijf leerlingen op Bayview High School: NateBronwynCooperAddy en Simon. Ze moesten allemaal nablijven. Het nablijfuurtje kreeg een nare wending toen Simon ineens overleed. Hij stond toevallig bekend als de ‘gossip girl‘ van de school. Hij runde een blog met de naam About That, waarop hij iedereens geheimen deelde. De vraag is: zou iemand hem daardoor willen vermoorden? En is het één van de andere vier, of hebben die er niets mee te maken?

Vervolg

Afgelopen november verscheen het tweede seizoen van de serie op Netflix – die tevens ook is gebaseerd op het tweede boek in de reeks, One Of Us Is Next – en ook die eindigde weer met een enorme cliffhanger aan het eind. We willen natuurlijk graag zien hoe het afloopt met de 'murder club', maar we zijn bang dat de serie ten einde is gekomen.

De uitzendgemachtigde, Peacock, heeft namelijk laten weten dat de kijkcijfers te laag waren om nog een derde seizoen te maken. Dat meldt Deadline. Er is echter nog wel een klein sprankeltje hoop op een derde seizoen, want wellicht dat Netflix de rechten overneemt en toch nog een vervolg gaat maken. Laten we het hopen!

Bron: Netflix-nederland | Beeld: Peacock, Netflix