Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x Cotton Club-waardebon t.w.v. €50

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar! Dit keer mogen we 2x een waardebon van de Cotton Club t.w.v. €50 weggeven!

Cotton Club

Cotton Club werd in 2017 opgericht, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Belgische grote winkelstraten. Het Nederlandse kledingmerk met mediterrane touch heeft kleding in het (digitale) assortiment die vrouwelijk, charmant en toegankelijk is. Het is dan ook niet zo gek dat het merk maar blijft groeien. Zo opende Cotton Club vorige jaar twaalf stores en zal het merk in 2023 nog tien extra winkels openen. 

De brede collectie van Cotton Club bestaat onder meer uit zachte materialen in natuurlijke tinten met zelfontworpen prints. Bovendien staan stijl, comfort en kwaliteit – met vrouwelijke touch – bij Cotton Club hoog in het vaandel. 

SS23-Collectie 

Hoewel het nog even duurt voordat we van de lente kunnen genieten, is Cotton Club al druk bezig geweest met het ontwikkelen van een fijne voorjaars- en zomercollectie. Enne, deze collectie – met mooie beachwear-collectie – is de grootste collectie tot nu toe.

De SS23-collectie bestaat uit nieuwe prints en texturen. Ook is de collectie veelzijdig met kleding die je naar het strand kunt dragen of tijdens een avondje uit in stijl. Benieuwd wat de collectie zoal te bieden heeft? We geven alvast een voorproefje: 

Win, win, win

Kun jij niet wachten om alvast je Spring Summer-garderobe samen te stellen? Snappen we. We mogen daarom 2x een waardebon van de Cotton Club t.w.v. €50 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is Cotton Club volgen op Instagram en onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='51']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 31 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.