Hilarisch! Harrie Snijders duikt op in dit bekende programma

Wait, what?

Harrie Snijders – beter bekend als Harrie de dekhengst – kennen we natuurlijk allemaal door zijn meerdere deelnames aan Ex On The Beach: Double Dutch. Hierdoor kreeg zijn carrière een mega-boost en was hij te zien in onder andere zijn eigen serie waar hij naar de liefde zocht. Allemaal programma’s die de dekhengst op het lijf zijn geschreven, maar dat zijn naam zou opduiken in dit programma, hadden wij nooit verwacht!

De Slimste Mens

In de laatste aflevering van de populairste spelquiz van Nederland De Slimste Mens, werd de reality-kennis van acteur Guido Spek en presentatrice Quinty Misiedjan flink op de proef gesteld. Wanneer Slimste Mens presentator Philip Freriks vraagt welke deelnemer al drie seizoenen mee heeft gedaan aan Ex On The Beach, hadden de kandidaten geen idee.

Het antwoord: Harrie natuurlijk! Maar nee, bij deze naam ging ook geen lampje branden. Philip besloot daarom maar wat uitleg te geven. “Ook wel Harrie Snijders, of Harrie de Hengst genoemd. Waarom hij hengst wordt genoemd is mij niet helemaal duidelijk.” Hilarisch!

Reacties

Ook op Twitter lieten kijkers van het programma weten verrast te zijn dat Harry de Dekhengst opdook in het programma.

Een trouwe kijker van de quiz, @TSLstudio deelt “een vraag over ex on the beach” je zou dan juist punten moeten krijgen als je dat niet weet…” Nou, wij hadden ongetwijfeld wel punten gescoord deze ronde!

Bron: Girl Scene | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws