Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Zó gaat het nu met Oh Oh Cherso-koppel Roos en Vincent

Roos zet haar familie regelmatig in het zonnetje op Instagram.

Voorjaarsprogrammering RTL 5

In de Oh Oh-serie waren de twee al een stelletje en dat zijn ze nu nog steeds. We hebben het natuurlijk over Roos en Vincent, beter bekend als Little Princess en Sniper. Inmiddels zijn de twee al meer dan twaalf jaar samen en plaatsen ze regelmatig schattige kiekjes op Instagram.

Mijlpaal

Roos en Vincent vormden al tijdens de opnames van Oh Oh Cherso in 2010 een stelletje. En wie had dat gedacht, want zo'n twaalf jaar later is het stel nog steeds bij elkaar. Roos is na Oh Oh Cherso nog te zien geweest in Echte meisjes op zoek naar zichzelf maar begon daarna samen met lover Vincent aan een rustig leven. Het realitykoppel heeft hun liefde ondertussen bekroond met twee zoontjes: Jesse (5) en Seph (bijna 2). Op Instagram staat Roos regelmatig stil bij haar happy family.

Zo is zoontje Jesse deze week alweer vijf jaar oud geworden en kreeg hij een speciaal feestje in superhelden-thema. Aahw!

Verleden

Naast lieve kiekjes van Seph en Jesse deelt Roos soms ook emotionelere dingen van het moederschap. Zo blikt ze terug naar het moment dat ze mama mocht worden. "De dag dat alles veranderde🤎 5 jaar geleden ging mijn diepste wens in vervulling. Moeder worden", schreef Roos op Instagram.

"Als ik naar deze beelden kijk zie ik zoveel emotie… Ongeloof, trots, geluk, blijdschap en dankbaarheid. Jesse werd met 37 weken in 4 uurtjes geboren. Het ging zo ontzettend snel dat ik er helemaal van in de war was. Eindelijk was het zover. We werden papa en mama."

Jongens

Eerder deze week zette Roos ook vriendlief Vincent nog even in het zonnetje, want het stel vierde alweer hun 12,5-jarig jubileum!

"12,5 jaar is niet niks", schreef Roos in de caption. "Zoveel samen meegemaakt, het begon zo heftig en ons hele leven stond op zijn kop. Zonder Vin had ik het toen niet gered en andersom. Samen mooie reizen gemaakt, hard gewerkt en gefeest. Belangrijke keuzes gemaakt, moeilijke en pijnlijke periodes gekend. Onze geliefde bekroond met ons huwelijk. 2 kindjes mogen krijgen. Elkaar bijna kwijtgeraakt en toch weer gevonden", aldus Roos.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram