Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Musthave alert: EBEL 1911 lanceert nieuw hebberigmakend horloge

Wauw!

Mooie accessoires kunnen een outfit net dat beetje extra je ne sais quoi geven. Daarom maken we onze outfit graag af met glinsterende oorbellen of een prachtige ketting. Ook pronken we graag met een mooi horloge om onze pols om onze outfit te complementeren. Enne, met de EBEL 1911 Lady geef je je outfit helemaal een fabulous touch.

Marineblauw

EBEL 1911 is terug met een nieuw, classy design: de EBEL 1911 Lady. EBEL 1911 werd voor het eerst gelanceerd in 1986 als onderdeel van de Sport Classic Family. Het is dan ook niet zo gek dat dit nieuwe dameshorloge (34mm) wel tegen een stootje kan.

Ook komt er een sporty feel terug in dit horloge. Zo kun je een model bemachtigen met een stralend, zachte blauwe wijzerplaat of een hypnotiserende groene wijzerplaat, en heeft elk horloge opvallende cijfers die het horloge een sporty touch geven.

EBEL 1911

Het horloge is te dragen met een roestvrijstalen armband of met een lichtgrijze band. De lichtgrijze band is gemaakt van gerecycled plastic en kurk uit de oceaan. Bovendien maken de zeshoekige kastvorm en de prachtige details in het horloge de EBEL 1911 een waar statement piece. 

EBEL 1911

De EBEL 1911 Lady is gebaseerd op de filosofie van de beroemde architect Le Corbusier, die het beroemde Villa Turque maakte: ‘Schoonheid trouwt met functionaliteit.’ In 1986 nam EBEL 1911 het gebouw over en sindsdien staat het gebouw bekend als La Maison EBEL, en dient het als inspiratie voor EBEL. 

Over EBEL

EBEL is opgericht door het echtpaar Eugène Blum en Alice Lévy in Zwitserland in 1911. De naam van het merk is dan ook geïnspireerd op hun namen: Eugène Blum Et Alice Lévy. EBEL heeft altijd een passie gehad voor prachtige horloges die functioneel zijn. 

Anno 2023 staat EBEL nog steeds bekend om hebberigmakende horloges, maar vooral ook om zijn iconische armbandontwerp met kenmerkende golfvormige koppeling. Ook blijft EBEL zich focussen op het creëren van luxe en eigentijdse uurwerken met oog voor detail. 

Beeld: EBEL