Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x Oceaan Blauwe LinkBuds S van Sony t.w.v. 200

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Een nieuwe woensdag: een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 1x de Oceanblauwe oordopjes LinkBuds S van Sony t.w.v. €200 weggeven!

Noise cancelling

Sony’s nieuwste oordopjes LinkBuds S in Oceaan Blauw is een paar om u tegen te zeggen. Zo zijn deze lichtgewicht oordopjes klein van stuk en bevatten ze een innovatief ambient sound-technologie met hoogwaardige noise cancelling. Zo kun je als gebruiker zelf bepalen waar de focus op ligt; de omgeving, muziek of een fijne podcast. Ook kun je de oordopjes gebruiken voor een online meeting dankzij een ingebouwde microfoon. 

Nog een plus: de oordopjes zijn voorzien van multipoint bluetooth-verbinding. Met andere woorden: je kunt de oordopjes gelijktijdig aan twee apparaten aansluiten en naadloos tussen beiden schakelen. Hoe makkelijk!

Design

De LinkBuds S-serie was al in drie kleuren beschikbaar, maar Sony voegde daar onlangs een extra kleur aan toe: Oceaan Blauw. Delen van de behuizing en de oplaadcase van deze LinkBuds S zijn afkomstig van gerecycled plastic waterdispensers. Hierdoor heeft elke oordop en case een ander patroon en zijn ze dan ook stuk voor stuk uniek. Het resultaat? Een prachtig uniek marmerpatroon op de oordopjes. Hoe leuk!

€200

Win, win, win

Wil je kans maken op een setje LinkBuds S van Sony in Oceaan Blauw t.w.v. €200? Het enige wat je moet doen, is onderstaand formulier invullen. Succes! 

[mail-win-form id='50']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 24 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.