Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fans razend enthousiast over dit detail in Ginny & Georgia

Mee eens!

Eerder deze maand was het voor alle fans van Ginny & Georgia zover: toen stond het langverwachte tweede seizoen van de populaire Netflix-serie eindelijk online. Heb jij het al helemaal gebinged? Same here! Enne, fans hebben het op social media over één specifiek ding van de serie.

Het verhaal

Even een kleine recap: in de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Aan het einde van het eerste seizoen zagen we Ginny met haar broertje vertrekken en eindigde de laatste aflevering met een behoorlijke cliffhanger. In het tweede seizoen zagen we hoe het afliep tussen Ginny, Hunter en Marcus en maakten we kennis met de ex-man van Georgia.

Het leek toen richting een definitief einde te werken, tot een plotselinge wending. Tijdens de huwelijksceremonie van Georgia en Paul stormde de politie binnen om Georgia te arresteren voor de moord op Tom Fuller. Met Gabriel erbij, want hij was – suprise, suprise – degene die de politie had gebeld. Maar, het plot is niet waar veel over gesproken wordt op social media.

Casting

Men heeft het namelijk over de cast van de serie en dan met name de jonge Georgia. In de vele throwbacks zien we namelijk een jonge Georgia en Ginny. Fans van de serie vinden de jonge Georgia sprekend op 'volwassen' Georgia lijken. “Yes crazy how they look so much alike. Amazing cast and LOVE the show. Praying for season 3”, klinkt het op social media bij een foto van de twee Georgias. “This is one of the best castings I’ve ever seen”, schrijft een andere kijker. Zijn wij het mee eens!

Derde seizoen

Goed, we hopen natuurlijk nog veel meer van beide Georgias te gaan zien in het derde seizoen. Maar komt die er eigenlijk wel? Tot nu toe heeft Netflix, de serie nog niet verlengd, maar het lijkt ons dat met zo’n open einde er wel een nieuw seizoen móet komen, right? Voor Netflix-series schijnt het dat vooral de eerste 28 dagen na de lancering van een nieuw seizoen belangrijk is qua kijkcijfers. Of deze na seizoen 2 hoog genoeg zijn voor een derde seizoen, moet dus nog blijken. Dat betekent dus: al je vriendinnen opbellen en ze dwingen om Ginny & Georgia te bingen!

Bron: NSMBL | Beeld: Netflix, Facebook