Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze make-up techniek van onder andere Hailey Bieber gaat viral

Zo makkelijk, maar zó mooi.

Altijd afgevraagd hoe de make-up van menig celebrity er altijd flawless uitziet? Same! Gelukkig heeft make-up artiest Mary Phillips – die onder anderen Hailey Bieber en Kendall Jenner in haar make-up stoel heeft gehad – ein-de-lijk het beautygeheim onthuld.

Andersom

De techniek die Mary gebruikt is een tikkeltje anders dan de 'normale' make-uproutine. Want wat blijkt? Mary doet het juist allemaal nét andersom. Zo begint ze met contouren en brengt ze dan pas de basis aan. Aha! Maar hoe zorgt ze er dan voor dat het er allemaal zo flawless uitziet?

Resultaten

Veel TikTokkers hebben het geheim van de bekende make-upartiest ontdekt en hebben de resultaten meteen op het populaire platform gegooid. En wow! Wát een prachtige looks. En de techniek, die is eigenlijk heel simpel. Mary gaat namelijk eerst voor een defined botstructuur voordat ze foundation aanbrengt. En om haar botstructuur te definiëren, contourt ze eerst het hele gezicht.

@itsnicoleelise1 Wait never doing my base any other way!!!! #maryphillipsmakeup #makeuphack #foundationroutin #maryphillipshack #contourhack ♬ Keeping Your Head Up (Jonas Blue Remix) [Radio Edit] - Birdy

Zoals je kunt zien zijn de resultaten prachtig. En doordat Mary adviseert om eerst je gezicht te contouren en dan pas je basis aan te brengen, zorg je voor een prachtige, natuurlijk look. En dat is – anno 2023 – zeker iets waar we naartoe leven. Let's try it out!

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress