Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Kanye West schijnt in het geheim te zijn getrouwd

En dat terwijl de scheidingspapieren met Kim K net zijn getekend...

Hoewel het nog niet zo lang geleden is dat er een eind kwam aan de love story van Kim Kardashian en Kanye West, lijkt Kanye daar inmiddels wel overheen te zijn. Rumour has it namelijk dat de rapper opnieuw in het huwelijksbootje is gestapt.

Love song

Vorige maand bracht Kanye nog een nummer uit waarin hij zingt over een onbekende vrouw, die – met de kennis van nu – weleens zijn kersverse echtgenote zou kunnen zijn. In de love song rapt hij onder andere over dat er in de bijbel staat dat je mag seks mag hebben met iemand wanneer je met diegene trouwt. Ehm... Wat wil je hiermee zeggen, Ye?

Niet officieel

Bronnen vertellen nu aan TMZ dat Kanye tijdens een geheime ceremonie is getrouwd. Maarre, wie is de gelukkige dan? Nou, dat schijnt Bianca Censori te zijn, een architecte die sinds 2020 voor Yeezy werkt. Hoe lang de twee elkaar kennen, is niet bekend. Volgens de bronnen is er nog geen trouwcertificaat ingediend om het huwelijk officieel te maken. Toch werd Kanye laatst tijdens een date met zijn Bianca wel gezien met een ring om zijn vinger.

Kim Kardashian

Eerder vertelde ex-lover Kim dat de scheiding tussen haar en Kanye en het co-ouderschap haar zwaar viel. Toch probeert ze naar eigen zeggen Kanye te verdedigen in alles wat over hem gezegd wordt, al is het alleen maar voor de kinderen die ze samen hebben. Eerlijk is eerlijk, wij zijn wel erg benieuwd of Kim ook blij is met het nieuwe huwelijk van Kanye...

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress