Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

The big question: komt er een seizoen 3 van Ginny & Georgia?

Het hangt allemaal af van de kijkcijfers!

Afgelopen week was het voor alle fans van Ginny & Georgia zover: toen stond het langverwachte tweede seizoen van de populaire Netflix-serie eindelijk online. Heb jij het al helemaal gebinged? Same here! En nu we weer door alle afleveringen heen zijn, rest er natuurlijk nog maar één vraag: komt er een seizoen 3?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de Netflix-serie Ginny & Georgia.

Recap

Even een kleine recap: In de serie volgen we de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Georgia wil Ginny een stabieler leven bieden en daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Aan het einde van het eerste seizoen zagen we Ginny met haar broertje vertrekken en eindigde de laatste aflevering met een behoorlijke cliffhanger. In het tweede seizoen zagen we hoe het afliep tussen Ginny, Hunter en Marcus en maakten we kennis met de ex-man van Georgia.

Definitief einde of toch niet?

Het leek toen richting een definitief einde te werken, tot een plotselinge wending. Tijdens de huwelijksceremonie van Georgia en Paul stormde de politie binnen om Georgia te arresteren voor de moord op Tom Fuller. Met Gabriel erbij, want hij was – suprise, suprise – degene die de politie had gebeld.

Kijkcijfers opkrikken

Tot nu toe heeft Netflix, de serie nog niet verlengd, maar het lijkt ons dat met zo'n open einde er wel een nieuw seizoen móet komen, right? Voor Netflix-series schijnt het dat vooral de eerste 28 dagen na de lancering van een nieuw seizoen belangrijk is qua kijkcijfers. Of deze na seizoen 2 hoog genoeg zijn voor een derde seizoen, moet dus nog blijken. Dat betekent dus: al je vriendinnen opbellen en ze dwingen om Ginny & Georgia te bingen!

Bron: Film Vandaag | Beeld: Ginny & Georgia