Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: zo kies je de perfecte kerstoutfit

We geven je een aantal tips!

Look like fall stars from the sky! Lady with big white beaming smile look aside stand with modern wave hairdro isolated on vivid red background win winner

Nog even en dan is het zover, kerstmis! Een nieuwe outfit mag dan natuurlijk niet ontbreken. Het is belangrijk om te kiezen voor een kerstoutfit die bij jou past en waarin je je comfortabel voelt. Bekijk wat je al in je kledingkast hebt en kijk of je daar iets leuks van kunt maken. Als je niet zeker bent wat je aan zou moeten trekken, kun je altijd vrienden of familie vragen om advies. Het is ook een goed idee om na te denken over de gelegenheid waarvoor je de outfit gaat dragen – zal het formeel zijn of juist informeel? Zo kun je beter bepalen wat geschikt is. Als je op zoek bent naar inspiratie, kun je altijd naar fashionblogs of tijdschriften kijken voor ideeën. Hopelijk vind je iets dat je leuk vindt en waarin je je goed voelt! Om je te helpen hebben we wat handige tips voor je.

Welke stijl kies je?

Een belangrijke eerste stap bij het vinden van een kerstoutfit is de stijl. Er zijn verschillende stijlen kerstoutfits, dus het hangt ervan af wat je persoonlijk leuk vindt en wat bij je past. Als je op zoek bent naar iets traditioneels, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kerst jurk met glinsterende details en accessoires. Als je van iets meer casual houdt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een comfortabele trui met kerstmotief en een mooie spijkerbroek. Het is ook leuk om te experimenteren met verschillende kleuren en materialen, zoals glanzende stoffen en kant. Probeer wat verschillende stijlen uit en kijk wat bij je past! De spiegel is namelijk je grootste vriend. Heb je nu iets moois gezien, maar ben je nog niet helemaal overtuigd, dan kun je natuurlijk ook even met iemand sparren. Ook in de winkel helpen ze je met alle liefde. Het kopen van kleding is toch wel iets anders dan het zoveelste aandeel Apple via één van de brokers die je via Brokerfolio.com hebt uitgezocht.

Je budget

Alles valt en staat natuurlijk met wat je wilt en ook kunt uitgeven. Het budget voor een kerstoutfit kan variëren, afhankelijk van wat je wilt kopen en waar je het koopt. Als je op zoek bent naar iets betaalbaars, kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen in de uitverkoop bij kledingwinkels of kijken of je iets leuks kunt vinden in de tweedehandswinkel. Je kunt ook naar winkels gaan die betaalbare kleding verkopen, zoals H&M of Vero Moda. Als je liever wat meer geld uitgeeft aan je kerstoutfit, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een duurdere jurk.

Comfortabel

Het is belangrijk om te onthouden dat je kerstoutfit er niet perfect uit hoeft te zien het gaat erom dat je je er goed in voelt! Overigens hoef je ook helemaal geen dure jurk van honderden euro's aan te schaffen. Dan kun je voor dit geld beter aandelen kopen en genieten van het rendement de komende jaren.

Als het aankomt op het aanschaffen van je kerstoutfit moet je altijd één belangrijk ding onthouden: als je je comfortabel voelt in je outfit, dan zal je glimlach meer waard zijn dan welke outfit dan ook. 

Dit artikel is in samenwerking met Brokerfolio tot stand gekomen. 

Bron: Brokerfolio | Beeld: iStock

Lifestyle
  • Look like fall stars from the sky! Lady with big white beaming smile look aside stand with modern wave hairdro isolated on vivid red background win winner