Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x Sofia in old pink-tas van SGNTR t.w.v. €295

Doe mee en maak kans!

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 1x de Sofia in old pink-tas van SGNTR t.w.v. €295 weggeven!

SGNTR

Maak kennis SGNTR, een Nederlands merk dat is opgericht door Roxanne Rivera. Tijdens een bezoek aan Barcelona raakte Roxanne aan de praat met een ontwerpster in een kledingzaak. Dit gesprek was zo inspirerend dat Roxanne na het gesprek het doel had om een tassenlabel te starten. En zo werd SGNTR geboren, met succes!

Met haar Nederlandse en Spaanse roots brengt ze twee culturen samen in haar designs. SGNTR wordt ontworpen in Nederland en handgemaakt in Europa. Zo vindt de lederproductie in Spanje plaats. Roxanne reist dan ook regelmatig naar Spanje af, om belangrijke zaken als goede werkomstandigheden en een eerlijk salaris voor de vaklieden op de voorgrond te plaatsen. 

Prachtige designs

Met haar label SGNTR lanceert Roxanne onder meer de mooiste handtassen, schoudertassen, clutches en portemonnees: 

SGNTR_Andrea front blue_€270 €305 SGNTR SGNTR

Win, win, win

Lijkt het je wel wat om binnenkort met een tas van SGNTR te lopen? Snappen we. We mogen daarom de tas Sofia in old pink t.w.v. €295 weggeven! Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='49']

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 17 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.