Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Netflix deelt releasedatum én officiële trailer You

Dat ziet er weer creepy uit!

Wij hebben het laatste seizoen van de Netflix-serie You in één keer gebinged. Toen wisten we al dat er een seizoen 4 zou komen, maar inmiddels is het alweer dik een jaar geleden dat we vol spanning keken naar de creepy Joe (Penn Badgley). Nu heeft Netflix ein-de-lijk besloten dat het de hoogste tijd is om de releasedatum van het nieuwe seizoen te onthullen. Enne, daarbij worden we ook nog eens getrakteerd op de officiële trailer. Kippenvel gegarandeerd!

Let op: dit artikel bevat spoilers over de Netflix-serie You.

Recap

First of all, een kleine recap van seizoen 3: Joe en zijn soulmate Love (Victoria Pedretti) kregen hun eerste kindje en verhuisden om die reden naar een 'zielloze buitenwijk', zoals Joe het zelf noemde. Eenmaal daar viel het oog van Joe op de buurvrouw, met een nieuwe obsessie tot gevolg. Toen Love hierachter kwam, leidde dat tot een flink aantal bloederige scènes, waarbij meerdere mensen om het leven werden gebracht door het stel. Uiteindelijk legde ook Love het loodje en besloot Joe naar Parijs te vertrekken, waar hij hoopt zijn 'grote liefde' Marianne – je weet wel, die uit de bieb – tegen het lijf te lopen.

Heftige trailer

Eerder deelden de makers van de bloedstollende serie al een korte preview ter aankondiging van seizoen 4. Daarin zagen we hoe Joe zich opnieuw aan ons voorstelt, als niemand minder dan... Professor Jonathan Moore – ja, echt! En ons lange wachten wordt beloond, want Netflix deelt nu eindelijk de officiële trailer, die – to say at least – een tikkeltje gestoord lijkt. Maar hey, we zijn natuurlijk niet anders gewend!

Releasedatum

En wanneer kun je dan eindelijk weer op de bank kruipen voor het nieuwe seizoen? Netflix deelt dat de serie voor het eerst in twee delen online komt. Deel 1 kunnen we vanaf 9 februari al bingen, en het tweede deel komt een maand later, op 9 maart, online. Can't wait!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: RTL Boulevard, YouTube