Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ka-ching! Zoveel kosten de outfits in Emily in Paris

Voor het t-shirt waarin Emily slíép betaal je al 240 dollar.

We hebben even geduld moeten hebben, maar sinds vorige week kunnen we weer genieten van Emily in Paris. En ook in het derde seizoen komen de meest fashionable en stunning (designer)outfits voorbij. Ben jij benieuwd wat het kost om je te kleden als de personages in de serie? Wij praten je bij.

Designerstukken

Emily's (Lily Collins) liefdesleven mag dan een zootje zijn, maar haar kledingkast is dat absoluut niet. Evenals de garderobes van Mindy Chen (Ashley Park) en Camille (Camille Razat), daar hangen een aantal prachtige designerstukken in. En 'een aantal' is een behoorlijke down play aan onze kant. In elke aflevering dragen de hoofdpersonages prachtige, maar ook dure kleding. In saison un spotten we Emily bijna elke keer op Louboutin's. En die kosten wat.

Nu zijn wij niet de enigen die benieuwd zijn hoeveel de mode precies kost. Het Instagramaccount Emily in Paris Outfits deed de research. Het t-shirt dat Emily droeg in aflevering 1 van seizoen 3 (die ene waarin ze slíép), die kost 240 dollar. Enne, dat was uiteraard een van de goedkopere outfits.

Dure smaak

Bovenstaande outfits bij elkaar opgeteld kosten een behoorlijke duit. Oké, niet alle prijzen stonden erbij, maar de prijzen die wel bekend waren hebben we even bij elkaar opgeteld: 19.446 dollar (€18.332 euro!). En dit is dan alleen nog maar Emily's zomergarderobe.

Overigens heeft niet alleen Emily een dure smaak. Ook Camille, Mindy en Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) kunnen er wat van.

Nummer 1

Hoewel we ons nog steeds afvragen hoe een twenty something een garderobe als die van Emily kan veroorloven, smullen we van de serie. En wij zijn niet de enigen: de show staat nog maar een paar dagen op Netflix en heeft nu (alweer) de nummer 1 positie bereikt. De stad, de verhaallijnen én de couture, we kunnen er geen genoeg van krijgen.

Bron: Instagram Emily in Paris Outfits, Marie Claire | Beeld: Emily in Paris (Netflix), BrunoPress, Instagram