Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Schorpioen in petto

Dit belooft veel goeds!

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor de Schorpioen in petto!

Schorpioen - 23 oktober t/m 22 november

Liefde & sex: Je hebt dit jaar de neiging om je veel zorgen te maken over je carrière, studie of veranderingen in de wereld. Je hebt het er ook veel over met je lover, wat niet altijd tof is. Probeer hier rekening mee te houden, anders kunnen er onnodig irritaties ontstaan. Als single straal je niet altijd positieve vibes uit. Wil je een date scoren, dan is het zaak je issues los te laten, zeker wanneer je er geen invloed op hebt. Dan is de kans groot dat je in juni of juli een perfect match vindt.

Happiness: Je gelukkig voelen is één van je grootste uitdagingen dit jaar. Je stemming is regelmatig somber en dat kun je slecht loslaten. Vooral alle veranderingen op het vlak van werk en inkomen aan het begin van het jaar, baren je zorgen. Het is belangrijk dit als kans te zien. Het brengt nieuwe ontwikkelingen met zich mee, die beter bij je passen. Wanneer je dat kunt zien, krijg je langzaam meer vertrouwen en voel je je positiever.

Health: Alle stress is niet top voor je gezondheid. Vergeet niet hoe sterk je bent en dat je al voor hetere vuren hebt gestaan. Om je financiële issues aan te pakken, is het goed om een buffer aan te leggen. Dat zorgt voor de nodige innerlijke rust. Ontspan door je te omringen met positieve mensen en durf meer vertrouwen in jezelf en de toekomst te hebben.

Carrière: Tot mei is er de nodige onrust op je werk. Het bedrijf waar je werkt kan failliet gaan of reorganiseren. Hoe dan ook, je voelt je niet zeker wat betreft je toekomst. Besef dat je hier geen invloed op hebt, hoezeer je er ook over piekert. Je kunt veel beter je creatieve talenten inzetten en onderzoeken hoe je het een positieve wending kunt geven. Er is veel mogelijk dit jaar.

Geluksdag: 11 november

Ongeluksdag: 7 mei

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Netflix (Ginny & Georgia)