Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Weegschaal in petto

Dit kun je verwachten.

TallGirl_D2_0078.RAF

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor de Weegschaal in petto!

Weegschaal - 23 september t/m 22 oktober

Liefde & sex: Wat betreft je relatie, ziet het er top voor je uit in 2023. Je lief is een ware steun en toeverlaat. Jij bent er ook voor hem/haar, wat jullie band nog hechter maakt. Als single mis je een maatje, wat de eerste maanden van 2023 uitdagend voor je maakt. Gelukkig komt er in mei verandering in de situatie. De kans op een serieuze ontmoeting is dan groot, waarna het heel snel kan gaan allemaal. Het voelt waarschijnlijk zo goed, dat jullie snel overgaan tot een volgende stap.

Happiness: Je zit dit jaar over het algemeen prima in je vel. Ook al is het om je heen onrustig, jij weet de balans te bewaren. Vooral het contact met je lief, vriendinnen en familie doen je goed. Daar haal jij je dagelijkse portie geluk vandaan. Vooral de maanden mei en juni zien er fantastisch uit. Zeker wanneer je dan een vakantie, jubileum of ander evenement op het programma hebt staan.

Health: Voor jou als Weegschaal is harmonie in je leven een absolute must. Dit bereik je door af en toe te mediteren en tijd vrij voor jezelf te plannen. Ook is het dit jaar belangrijk dat je belangrijke beslissingen niet uitstelt. Doe je dat wel, dan ga je piekeren en precies dat haalt je uit balans. Volg je gevoel dit jaar wat meer, dan ben je beter in staat knopen door te hakken.

Carrière: Tussen januari en mei kan het behoorlijk onrustig en onzeker zijn op je werk. Er is veel gaande en je bent je baan misschien niet altijd zeker. Dit stelt je in staat eens goed over je carrière na te denken. Letterlijk de balans op te maken. Trek de controle wat meer naar je toe, door zelf de leiding over je loopbaan te nemen. Vraag om duidelijkheid wanneer je die niet krijgt of stap op tijd op wanneer dat goed voor je voelt.

Geluksdag: 11 mei

Ongeluksdag: 7 februari

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Netflix (Patti Perret), Tall Girl