Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Stier in petto

Dit belooft veel goeds!

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor de Stier in petto.

Stier - 21 april t/m 20 mei

Liefde & sex: Je hebt in 2023 veel aan je lief. Hij/zij is de rots in de branding waar je zo’n behoefte aan hebt. Je kunt je zorgen met je partner delen en dat is prettig. Zorg wel dat het leuk blijft. Vergeet niet om samen toffe dingen te ondernemen en je sexleven regelmatig nieuw leven in te blazen. Dan blijft de boel prettig in balans. Als single hunker je naar een lover. Rond april 2023 zijn de planeten je gunstig gezind en lijkt je hart in vuur en vlam te staan voor een spannende date. Vanaf dan kun je alle schade inhalen.

Happiness: Je hebt een pittig jaar achter de rug met de nodige veranderingen en turbulentie. Niet iets waar jij als behoudend type goed mee kunt dealen. Je maakt je vaak zorgen en je ziet de toekomst niet altijd even positief tegemoet. Afleiding en tijd besteden aan je hobby’s is dan een must. Daar relax je van en het maakt je happy. Het helpt je steeds vaker lichtpuntjes te zien in hectische tijden.

Health: Stress is de grootste spelbreker voor jou in 2023. Vaak voel je dat als Stier in je nek en schouders, die behoorlijk stijf kunnen worden. Boek regelmatig een massage om dat allemaal los te laten maken. Fysieke ontspanning is een must om jezelf in balans te krijgen en te houden. Wandelen en tijd doorbrengen in de buitenlucht is dit jaar het fijnste wat je voor je gezondheid kunt doen.

Carrière: De kans is groot dat je van baan verandert. Misschien uit eigen beweging en anders uit noodzaak.

Het maakt eigenlijk niet uit hoe je tot dit punt komt, het is een goede ontwikkeling. Zeker wanneer je alleen stress, onrust en onvrede ervaart. Is het nodig om een studie of cursus te volgen, doe dit dan. Je wordt er alleen maar beter en gelukkiger van.

Geluksdag: 13 oktober

Ongeluksdag: 11 maart

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Netflix (Marcos Cruz), The Kissing Booth 3