Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Ram in petto

Dit kun je verwachten.

Set It Up

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor de Ram in petto.

Ram 21 maart t/m 20 april

Liefde & sex: Op alle fronten in je leven gaat het er in 2023 beter voor je uitzien, dus ook wat betreft je liefdesleven. Je hebt het ergste gehad. Vooral maart, juli en augustus zien er top voor je uit. Als single kun je dan hopeloos verliefd worden op een aantrekkelijke lover. Heb je een relatie? Dan krijgt je sexleven een fikse boost. Je hebt het afgelopen jaar veel geleerd en je weet hoe je het hebben wilt. Planeet Jupiter zorgt regelmatig voor de wind in je rug, waardoor het soms heerlijk meezit.

Happiness: Je gaat steeds beter in je vel zitten naarmate het jaar vordert. Planeten Jupiter en Venus zorgen voor een positieve vibe, waar je blij van wordt. Vooral het voorjaar en de zomer zijn heerlijke maanden om naar uit te kijken en waar je vooral kunt genieten van je lief, je vriendschappen en de kleine dingen in het leven. Je gaat alles wat er wel is veel meer waarderen en dat zorgt regelmatig voor een glimlach op je gezicht.

Health: Je hebt dit jaar vaak planeet Jupiter aan je zijde. Dat zorgt ervoor dat je niet snel ziek wordt en word je dat wel, dan genees je vaak in no time. Deze invloed zorgt daarnaast voor een positieve stemming, een innerlijk vertrouwen dat het allemaal wel goed komt. Hierdoor sta je stabiel in het leven en is de kans groot dat je nog meer positiviteit aantrekt.

Carrière: Rond april kom je voor belangrijke keuzes in je carrière te staan. Je krijgt een steeds beter beeld bij wat je wel en niet meer wilt en daar wil je iets mee doen. Wanneer je hiermee bezig bent, komen er als vanzelf nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad, waar je meteen enthousiast over bent. Klopt het voor je gevoel, ga er dan voor. Zorg dat je geen spijt krijgt van gemiste kansen dit jaar.

Geluksdag: 1 augustus

Ongeluksdag: 7 februari

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12e Huis | Beeld: Netflix, Set It Up