Grazia’s grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor Vissen in petto

Dit belooft veel goeds!

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor Vissen in petto!

Vissen – 20 februari t/m 20 maart

Liefde & sex: Je bent in 2023 veel met persoonlijke groei bezig. Hierdoor verander je en dat heeft effect op je relatie. Je hebt niet altijd evenveel aandacht voor je lief en dat kan irritaties opleveren. Zorg voor qualitytime samen en ga het gesprek met elkaar aan, dan groeien jullie weer naar elkaar toe. Als single is de kans groot dat je op een ander type valt dan eerder. Dit heeft met je eigen ontwikkeling te maken. De grootste kans op een verrassende match is in juni.

Happiness: Je vindt het heerlijk om te lezen, cursussen en workshops te volgen of met spiritualiteit bezig te zijn. Je krijgt steeds meer inzicht in jezelf, je leven en wat voor jou waardevol is. Met deze bewustwording, kun je je leven anders gaan inrichten. Dit is niet altijd gemakkelijk, je wilt niemand kwetsen. Toch is het van belang dat jij je eigen weg bewandelt, anders doe je jezelf tekort.

Health: Er kunnen nog onverwerkte stukken uit je verleden naar de oppervlakte komen, vooral aan het begin van 2023. Het is belangrijk dat je dit aangaat en zelfs hulp inschakelt. Dit helpt je ruimte scheppen voor nieuwe ontwikkelingen, mensen en situaties. Daarvoor is het van belang dat je loslaat. Dit kan een pittig pad zijn dat je tijdelijk moet bewandelen, maar je wordt ervoor beloond. Vooral in augustus kan er iets prachtigs ontstaan.

Carrière: De kans is groot dat je door je persoonlijke ontwikkeling erachter komt dat je niet meer op de juiste plek zit. Vanaf mei begint het te kriebelen en kijk je misschien uit naar iets anders. Wil je echt concrete stappen zetten, dan kun je dat het beste vanaf juni doen. Dan is de kans het grootst dat je precies vindt waar je naar op zoek bent.

Geluksdag: 30 juni
Ongeluksdag: 7 januari

Beeld: Netflix (Katie Yu), To All The Boys: Always And Forever

Laatste nieuws