Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's grote jaarhoroscoop: dit heeft 2023 voor de Waterman in petto

Dit kun je verwachten!

"As Above, So Below"

Nieuwe baan, of misschien wel een nieuwe relatie? Dit hebben de sterren komend jaar voor jou in petto!

Waterman - 21 januari t/m 19 februari

Liefde & sex: 2022 heeft je voor de nodige uitdagingen gesteld en diepe sporen achtergelaten. Je relatie heeft een crisis doorgemaakt en als single heb je het soms moeilijk gehad met deze status. Gelukkig komt daar vanaf januari langzaam verandering in. Is de basis nog steeds goed, dan ga je met je lief de verdieping in, dat versterkt jullie band. Als single sta je open voor de liefde en daarin word je vanaf eind januari beloond, wanneer planeten Mars en Venus een mooie invloed op je hebben.

Happiness: Alle ontwikkelingen van 2022 hebben je veranderd. Gelukkig ook in positieve zin. Je weet beter wat je wilt en welke mensen in je leven ertoe doen. Maak het dus je prioriteit dit jaar om je leven op jouw manier in te richten. De planeten beloven mooie, nieuwe kansen en ontmoetingen voor jou dit jaar, waar je veel plezier uit kunt halen. Vooral vanaf april 2023 gaat het voor jou bergopwaarts en ervaar je steeds meer geluk in je leven.

Health: Piekeren is je grootste vijand dit jaar. Het is belangrijk dat je loslaat waar je geen controle over hebt. Dat doe je door te accepteren wat er is. Geen gemakkelijke klus, wel een belangrijke. Je mag dit jaar gelukkig wel leunen op lieve mensen om je heen, dat maakt het milder voor je. Durf meer vertrouwen te hebben dit jaar, dan kom je beter in je vel te zitten.

Carrière: Vanwege de ontwikkelingen in de wereld, gebeurt er tot mei 2023 nog het een en ander op je werk. Denk hierbij aan reorganisaties. De kans is aanwezig dat je iets anders moet gaan doen. Zie dat niet meteen als een ramp. Dit kan een geluk bij een ongeluk zijn. Je krijgt nu de kans om te gaan doen wat je wilt doen. Vanaf mei komen er mooie kansen voorbij.

Geluksdag: 7 mei

Ongeluksdag: 2 januari

Tekst: Esther van Heerebeek - Het 12 Huis | Beeld: Netflix (Katie Yu), Riverdale