Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x een skincare-pakket van Muze t.w.v. €312

Doe mee en maak kans!

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Vandaag mogen we een prachtig skincare-pakket van Muze weggeven t.w.v. €312!

Nieuw jaar, nieuwe skincare-routine

Een van onze doelen voor het nieuwe jaar? Beter voor onze huid zorgen. Dat betekent dat we onze huid écht goed schoonmaken voor we naar bed gaan en we beter kijken naar de ingrediënten in producten. Enne, als de producten ook nog eens sustainable zijn is dat een grote plus. 

Het nieuwe Nederlandse beautymerk Muze is 100% female owned en heeft sustainable skincare-producten. Het merk staat nu al bekend om hun producten die doen wat ze beloven én om hun anti-aging werking. Momenteel bestaat de productlijn van Muze uit elf verzorgende producten. Van een cleanser tot een dagcrème en van vitamine drops tot een oogcrème. Daarbij zijn alle producten verrijkt met voedende en waardevolle ingrediënten voor je huid. 

Skincare-pakket 

Omdat we erg enthousiast over de producten van Muze zijn mogen we een paar van onze favoriete items weggeven. Welke dat zijn? Komen ze: 

Cleanse Iventor - een purifying en anti-aging make-upremover die reinigt en hydrateert.

€35 (150 ml)

Master Polisher - een purifying en anti-aging diep zuiverend gezichtsmasker met biologisch afbreekbare scrub op basis van Candelilla en Jojoba.

€30 (110 ml)

Vitc Guru drops - dit olie-serum bevat vitamine C, E en F om je huid te verfrissen en beschermen. De krachtige antioxidanten in het serum laten je huid stralen.

€42 (30 ml)

Spot On - deze dagcrème bevat een mix van hoge concentratie retinoïden en antioxidanten die voor een vlekkeloos resultaat zorgt.

€62 (50 ml)

Wrinkle Wrestler Drops - deze wrinkle wrestler bevat vitamine E en is een natuurlijke en milde krachtpatser, ontwikkeld voor de gevoelige huid die zorgt voor een jeugdige, gladde en zachte huid.

€41 (30 ml)

Overnight Patron - de Overnight Patron is de absolute beschermheer die de huid ’s nachts voedt en het gevecht met rimpels aangaat. Deze krachtpatser helpt de huid te kalmeren en roodheid te verminderen terwijl je slaapt.

€57 (50 ml)

Magical Rockstar - dit crèmeserum is op basis van natuurlijke oliën, waarvan de formule speciaal is ontworpen om te smelten bij contact met de huid. Dit serum vermindert rimpels en een ongelijkmatige teint. Ideaal!

€45 (30 ml)

Win, win, win

Kans maken op het skincarepakket van Muze? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen en Muze volgen op Instagram. Succes!

[mail-win-form id='46'] 

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 3 januari 2023. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.